Peugeot Ποδήλατα

Peugeot Ποδήλατα

Ένας από τους πιο μοντέρνους αλλά και από τους πιο παλιούς κατασκευαστές ποδηλάτων, μια εταιρία θρύλος για το ποδήλατο, επιστρέφει δυναμικά στο χώρο που γνωρίζει όσο λίγοι.

Τα χρόνια πέρασαν η τεχνολογία προχώρησε αλλά στην Peugeot το πάθος είναι εκείνο που εξακολουθεί να μας οδηγεί μπροστά. Κάθε μέρα που περνά η Peugeot οικοδομεί το μέλλον. Αξιοποιεί διαρκώς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εργάζεται με αστείρευτο πάθος και αφουγκράζεται τις ανάγκες του καταναλωτή με στόχο τις υψηλότερες επιδόσεις και τη μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέσο εκείνο που ήταν και θα παραμείνει κοντά στην καρδιά μας, το ποδήλατο.

Είτε πρόκειται για ποδήλατο πόλης ή trekking ή mountain ή junior, αν είναι Peugeot, τότε συνδυάζει τέλεια την απόλαυση με τις επιδόσεις.

Επειδή η επιλογή αυτού του μέσου μεταφοράς είναι μια καθημερινή απόλαυση αλλά και επιλογή ζωής, η Peugeot καινοτομεί αδιάκοπα για να σας προσφέρει ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η τεχνολογία στην υπηρεσία της οικολογίας.

Αποκλειστικές τεχνικές, όπως η συγκόλληση χωρίς συνένωση, πάνω από 1.500 εξαρτήματα, 200 δοκιμές και 942 διαδικασίες ελέγχου υπέρμετρης σχολαστικότητας, εγγυώνται απαράμιλλη ποιότητα για το αγαπημένο σας ποδήλατο!

Eπισκεφθείτε το site των ποδηλάτων

 

Newsletter

Αφοι Καλλιαντάση ΕΠΕ | Λεωφόρος Βουλιαγμένης 272Α, Άγιος Δημήτριος ( Στάση μετρό ) , Τ.Κ 17343 | Τηλέφωνο:2109760000 Φαξ:2109763293